Цікаве про квашену капусту
Хрумка, з кислинкою квашена капуста переможно крокує крізь віки обідніми столами наших родин. Парадоксом вважається той факт, що квашена капуста значно корисніша для людини, ніж свіжа. У чому ж секрет її користі?
Користь квашеної капусти для здоров’я людини полягає, перш за все, в наявності великої кількості вітаміну С (аскорбінової кислоти). Ця речовина має важливі корисні властивості: вона захищає організм і активізує роботу імунітету. Щоб покрити добову норму цього вітаміна для людини, досить вживати 200 г квашеної капусти.
Вітамін U, який рідко зустрічається, допомагає в лікуванні виразкових захворювань шлунка.
Користь капусти для здоров’я полягає і в наявності величезного списку інших, не менш важливих вітамінів: К, А, В, РР. Їх корисні властивості полягають в сприятливій дії на зір, імунітет, стан волосся, нігтів і кісткової тканини.
Кисла капуста розкриває свої корисні властивості і завдяки різноманітності мінералів і мікро- і макроелементів.
Для господинь, які не виготовляють цей продукт самостійно, торгова марка «Грінвіль» пропонує у торгових мережах України наступний асортиментний ряд капусти квашеної: з морквою, з журавлиною та з солоними огірками. Найближчим часом ви можете зустріти акційні пропозиції на ці продукти в магазинах Сільпо та Фора, Новус та Ашан .
Квашена капуста ТМ «Грінвіль» виготовляється традиційним способом, містить усі характерні їй корисні речовини та смакує, як домашня.
Їжте на здоров`я!