Новини
Новинка! Очищені свіжі овочі від «Грінвіль» уже на полицях магазинів
Нагадаємо, що денна норма споживання овочів для здорової дорослої людини складає 400-500 г. І Ніжинський…
Про плани та пріоритети Ніжинського консервного заводу – бренд-менеджер Тетяна Грицюк
Нині Ніжинський консервний завод входить у ТОП-5 переробників овочевої сировини в Україні. Попри війну підприємство…
СЕО Ніжинського консервного заводу в інтерв’ю НВ
В офісі Ніжинського консервного заводу, що розташований у Дарниці, немає електрики і на шостий поверх…
«Виробництво квашеної капусти на Ніжинському консервному заводі». Сюжет телеканалу ТІМ.
Сезон виробництва квашеної капусти та її споживання саме у розпалі. Тож знімальна група телеканалу ТІМ…
«Ніжинському консервному заводу – 95!» Репортаж 24TV.
З нагоди ювілею Ніжинський консервний завод відвідала знімальна група 24TV.