Ніжинський консервний завод – одне з кращих аграрних підприємств України

Ніжинський консервний завод завжди славився якістю, смаком та різноманіттям продукції, за що і був не один раз нагороджений дипломами, медалями, міжнародними нагородами (за останні 10 років їх більше тридцяти). У нашому арсеналі більш ніж 40 продуктів бездоганної овочевої консервації та солінь.
ТОВ «Ніжинський консервний завод» є успішним конкурентом популярних українських виробників плодоовочевої консервації не тільки завдяки переробним потужностям. НКЗ на сьогоднішній день на 90 відсотків забезпечує себе власною сільськогосподарською сировиною, з кожним роком збільшуючи його обсяги не тільки завдяки збільшенню посівних площ, але й завдяки впровадженню передових аграрних технологій та сучасної сільськогосподарської техніки.
І ось ТОВ «Ніжинський консервний завод» на церемонії нагородження «АГРАРНА ЕЛІТА УКРАЇНИ 2014» вперше визнаний одним із 100 кращих аграрних підприємств України.
Церемонія «АГРАРНА ЕЛІТА УКРАЇНИ 2014» – це незалежний публічний захід, який дозволяє номінувати 100 переможців – найуспішніших аграрних підприємств та їх керівників у різних номінаціях. Наше підприємство стало переможцем у номінації «Власна переробка» та було нагороджене пам`ятним знаком «Золотий колос».
Переможці проекту «Аграрна еліта України» були визначені в цілому у 20 номінаціях. При їх оцінці були враховані консолідовані результати опитування членів експертної ради проекту, до складу якої увійшли представники галузевих асоціацій, постачальників матеріально-технічних ресурсів, компаній, що надають юридичні, консалтингові та інші послуги виробникам аграрної продукції, а також фахівці, які досягли широкого визнання та авторитету у сфері своєї професійної діяльності.