Ювілей: Ніжинському консервному заводу 85 років

По-сімейному затишно і душевно відсвяткував свою 85-у річницю наш Ніжинський консервний завод.
Славна історія заводу примушує тримати планку на самому високому рівні, адже саме Ніжинські огірочки у свій час поставляли до імператорського двору, саме Ніжинські огірочки завоювали найвищу оцінку на всесвітніх виставках у Мадриді, Франкфурті, Парижі та Москві.

19 жовтня Ніжинський консервний завод святкував свій 85-річний ювілей. Ніжинський український драматичний театр, який є практично ровесником заводу, зібрав під своїм дахом більше 250 гостей і співробітників заводу – одну велику та дружну сім`ю.
Привітати заводчан прийшли почесні гості, представники інших промислових підприємств міста, депутати усіх рівнів, представники вузів та партнери. Співробітникам заводу були вручені ювілейні грамоти та подарунки. Самим несподіваним подарунком став величезний торт з символікою підприємства, який подарували представники військової частини. Акторами театру до свята була підготована спеціальна святкова програма.
Спеціально до 85-річчя була випущена ювілейна медаль. Нею були нагороджені 15 кращих працівників підприємства, які пропрацювали тут більше 30 років, та ветерани. Більше 20 співробітників були нагороджені Почесними грамотами за вклад у розвиток підприємства. Серед кращих була і молодь, і ті, для кого НКЗ став справою всього життя, місцем роботи всієї сім`ї.
Перлиною вечора став показ фільма про будні завода, про досягнення і плани на майбутнє. Деякі інтерв`ю були зустрінуті шквалом оплесків.
Генеральний директор підприємства Шульга О.М. від усього серця привітав усіх співробітників з 85-річним ювілеєм, підвів підсумки минулих років. Він оцінив роботу підприємства як «добре», аргументуючи це: «Якщо людина оцінює свою роботу на відмінно, вона зупиняється на досягнутому та заспокоюється. Ми ж не повинні цього робити. У нас є колосальний потенціал, працелюбний колектив та непереборне прагнення рухатися далі. Я вдячний кожному з вас за самовіддану працю та ентузіазм, які ви вкладаєте у розвиток нашого рідного заводу».
Завершилося свято фуршетом у театральному кафе. Лунали тости та найкращі побажання на адресу підприємства. Звичайно ж не обійшлося і без пісень!
Величезна дружна сім`я, добрі традиції, оптимізм та безсумнівна віра у правильність обраного курсу – це сьогодення завода, яке впевнено веде його у майбутнє. У кінці кінців, 85 років – це тільки частина великого шляху!