Унікальна та корисні новинка – Селера маринована

Зустрічайте корисну та унікальну новинку від бренда «Ніжин» – «Селеру мариновану». На українському ринку плодоовочевої консервації цьому продукту немає аналогів. Стиглі, очищені коренеплоди селери нарізані тонкою соломкою та залиті маринадом. У цьому продукті збережені всі благотворні властивості цього прекрасного плода.
Цінність селери широко відома. Ідеальний продукт для відновлення сил та обміну речовин, очищення від токсинів, підвищення імунітету, позбавлення від недоліку вітамінів та мікроелементів. Вчені довели, що завдяки споживанню у їжу кореня селери підвищується навіть фізична працездатність та розумова діяльність. Крім того, селера незамінна у раціоні тих, хто прагне позбавитись надлишкової ваги, адже це натуральний та ефективний засіб для схуднення.
Селеру використовували у медицині та кулінарії іще древні єгиптяни та греки. Слов`яни взнали про існування селери лише у 18 сторіччі і з того часу дуже активно використовують його для урізноманітнення свого меню. Використовуються у їжу всі частини селери: і коренеплід, і листя, і насіння. З цієї рослини готують смачні салати, вишукані супи та відмінні другі страви.
Селера маринована ТМ «Ніжин» – це готовий дієтичний продукт, який можна вживати як закуску. Мариновану селеру також можна використовувати для приготування салатів та супів. Спробуйте нашу новинку та відчуйте прилив сили та покращення самопочуття!