Новинка 2014 року – «Рагу» ТМ «Ніжин»

Раді повідомити про появу в асортименті продукції ТМ «Ніжин» новинки – овочевого рагу по-ніжинськи. Це соковита, ароматна та смачна закуска з невеликих шматочків спочатку обсмажених, а потім тушених овочів – кабачків, томатів, перцю солодкого, моркви, цибулі. Рагу, як і інші продукти ТМ «Ніжин», традиційно виготовляється з кращої української сировини.
Овочеве рагу – одна з самих поширених овочевих страв. Хоча з самого початку назва «рагу» була дана м`ясній страві, з часом вегетаріанці довели, що овочевий варіант не менш смачний і поживний.
Різноманітні рецепти цього овочевого шедевра включають у себе ледве не всі відомі овочі. До складу «Рагу» від ТМ «Ніжин» входить один неординарний інгредієнт – зелений томат.
Але якими б різноманітними не були рецепти, головне, щоб кінцевий продукт вийшов ароматним та поживним. Сама назва цієї страви зобов`язує, адже в перекладі з французької «рагу» означає «збуджувати апетит».
Рагу ТМ «Ніжин» не тільки апетитний та корисний, але й естетичний продукт. Ця страва порадує своїм смаком та красою не тільки у будні, а й у святкові дні.