Святкуймо разом!

90 років тому у місті Ніжин було побудовано Ніжинський консервний завод. І от, нарешті, 20 жовтня відбулося свято з цієї нагоди.

У святковій урочистій атмосфері Ніжинського драматичного театру ім. М.Коцюбинського зібралися працівники заводу, його керівництво та ветерани. Не оминули таку нагоду і очільники району.

Із ювілеєм свій колектив привітав генеральний директор Ніжинського консервного заводу Володимир Крохмаль. Він відзначив грамотами та матеріальним заохоченням кращих працівників та зауважив, що найголовнішим секретом успіху ТМ «Ніжин» є саме люди, їх щоденна праця та досвід, а також традиції, що передаються із покоління в покоління.

У свою чергу, і сам Володимир Крохмаль отримав від голови райдержадміністрації Вячеслава Івашина Подяку колективу за багаторічну працю, внесок в розвиток харчової промисловості України та з нагоди 90-річчя заводу. Очільники району також подякували керівництву підприємства за постійну співпрацю, допомогу та розуміння проблем сіл, на території яких вирощується сировина для переробки на заводі.
Почесну грамоту отримала також керівник сільгосппроекту Людмила Гальонко.

Після урочистої частини відбувся святковий концерт, на якому для гостей свята своє мистецтво демонстрували артисти театру. Святкового настрою та запалу до атмосфери додав народний артист України Павло Зібров,

Вітаємо усіх, а особливо шанувальників нашої продукції під торговими марками «Ніжин» та «Грінвіль» , з нашим святом!
90 років – це вік, у якому є що згадати і є чим пишатися.

Дякуємо за ваш вибір!

Святкуймо разом!