Ранні овочі – НОВИНКА!

Цієї весни ми збираємо перший урожай ранніх овочів, вирощених у теплицях екологічно чистих регіонів Херсонської та Закарпатської областей. Їх асортимент вражає різноманіттям. Це кабачки та цукіні, капуста броколі, пекінська, рання та цвітна, молода морква та буряк, перець, редис та молодий часник. Немало зусиль прийшлося прикласти нашим фахівцям для здійснення запланованого, адже при вирощуванні наших овочів не використовуються стимулюючі речовини.

Ранні свіжі овочі – це відмінне джерело вітамінів. Дієтологи вважають, що людині необхідно вживати не менш ніж 200 г овочів на день. Вони допомагають підтримувати кислотно-лужний баланс в організмі при вживанні білкової та вуглеводної їжі.

Тіште себе ранніми свіжими овочами вже в квітні-травні! Ви зможете прикрасити свій раціон та зміцнити здоров`я.