Славимо ніжинський огірок!

16 вересня у рамках святкування Дня міста Ніжин пройшов фестиваль «Його величність, Ніжинський огірок». Для місцевіх жителів та гостей міста у центральному парку були організовані численні виставки поробок та картин, виступи дитячих колективів, конкурси, дегустації, майстер-класи.

Учасники фестивалю дивували глядачів унікальними рецептами та стравами з огірків, продемонстрували власні соління та підтвердили, що ніжинська земля славиться майстрами оригінального огіркового промислу.

Звичайно ж оминути увагою учать в такому заході не змогли і представники Ніжинського консервного заводу – спадкоємець кращих традицій огіркової справи. На святі була організована дегустація різноманітних консервованих овочів ТМ «Ніжин», солінь та салатів ТМ «Грінвіль». Відвідувачі свята могли не тільки скуштувати наші продукти, а й придбати їх широкий асортимент за привабливими цінами. Найпопулярнішими нашими продуктами стали на святі стали консервовані та мариновані огірки ТМ «Ніжин», а також квашена капуста та солоні огірки ТМ «Грінвіль».

Святкування Дня міста у такому форматі стало традиційним.

До зустрічі в наступному році!