НАГОРОДЖЕННЯ ВІДДІЛУ ЛОГІСТИКИ ТД «НІЖИН»

9 лютого 2016 р. Володимир Філоненко – керівник відділу логістики «ТД «Ніжин» (Fozzy Group) прийняв почесну нагороду від компанії «Рабен Україна» за довгострокові та взаємовигідні партнерські відносини.
.
ТОВ «Рабен Україна» входить до складу Групи компаній Рабен та працює на ринку України з 2003 року. Група Рабен – логістичний оператор, що надає послуги компаніям малого, середнього та великого бізнесу, які вирішили скористатися перевагами аутсорсінга комплексної логістики. Група Рабен пропонує послуги у відповідності з індивідуальними потребами клієнтів в наступних сферах: зберігання та складська обробка продукції, міжнародні автоперевезення, внутрішні автоперевезення, комплексна логістика свіжих продуктів (від +2°С до +6°С) «Fresh Logistics», морські та авіаперевезення. Компанії Групи Рабен ведуть діяльність на території Чеської Республіки, Естонії, Нідерландів, Німеччини, Литви, Латвії, Польщі, Словаччини, України та Угорщини.
Багаторічний досвід надання послуг гарантує високу якість обслуговування при здійсненні міжнародної дистрибуції. У співпраці з партнерськими компаніями Групи Рабен здійснюються регулярні рейси по імпорту та експорту в усі країни Європи.