Фестиваль творчості та смаку у Ніжині

Багатьом відомо про давню історію ніжинського огірка, яка сягає своїм корінням у XVII століття.
Впродовж багатьох років огірок настільки вплинув на розвиток життя та культури міста, що його жителі і до нині не забувають про це, і щороку запрошують гостей до себе «на огірочки».

У суботу 15 вересня в місті Ніжин відбувся 7-й фестиваль «Його величність Ніжинський огірок». Це справжнє щорічне свято творчості, де учасники дивують різноманітними презентаціями, виставками, смачними дегустаціями та асортиментом домашніх рецептів, присмачених фантазією і національним колоритом.
Організатори свята підготували цікаву і насичену розважальну програму, персонажем якої, як зазвичай, став Його Величність Ніжинський Огірок.

Традиційно у святі брав участь Ніжинський консервний завод, який хоч і не пропонував гостям заходу розважитися, але посмакувати і придбати свою продукцію, обов`язково. До уваги гостей були запропоновані не тільки огірки, але й інший широкий асортимент консервації ТМ «Ніжин» та солінь, салатів, морської капусти ТМ «Грінвіль». Лідерами продажів та позитивних відгуків на дегустації стали продукти ТМ «Грінвіль»: «Буряк по-корейськи», «Морська капуста з селерою» та «Капуста пелюстками по-корейськи»; ТМ «Ніжин»: Огірки консервовані, Рататуй, Ікра кабачкова. СПРОБУЄШ-ЗРОЗУМІЄШ!

Гості і учасники свята були приємно вражені і задоволені від побаченого та скуштованого на святі, зазначили, що подібних свят ніколи не бачили, а ніжинські огірочки найкращі і найсмачніші.