Бренд «Ніжин» на зарубіжних ринках

Торговий дім «Ніжин» продовжує успішно розвивати один із стратегічних напрямків – зовнішньо-економічну діяльність. Зміцнюючи співробітництво з існуючими партнерами, співробітники відділу ЗЕД займаються пошуком нових ринків та можливостей. Незмінно висока якість продукції ТМ «Ніжин» поступово завойовує прихильність зарубіжного споживача.
В даний час ТД «Ніжин» успішно розвиває співробітництво з найбільшими мережами супермаркетів у Прибалтиці. Овочеву консервацію ТМ «Ніжин» можна знайти на полицях таких відомих торгових мереж як Maxima та Rimi. Вже з березня 2014 року наша продукція представлена у естонській мережі Selver.
У минулому році бренд «Ніжин» був введений у найвідомішу мережу продовольчих магазинів Чехії TESCO, яка належить до англійської компанії Tesco Stores Group.

У 2013 році овочева консервація ТМ «Ніжин» з`явилася на полицях магазинів Азербайджана. У торгових мережах Баку представлений широкий асортимент нашої продукції. Особливим попитом у азербайджанських споживачів користуються наші найсмачніші аджика, ікра з баклажанів, огірки та томати.
З кожним роком росте доля ринку ТМ «Ніжин» у Білорусі. З 2013 року наша продукція продається у білоруських торгових мережах Соседи та Рублевский. Також у минулому році був значно розширений асортимент нашої продукції у мережі магазинів Єврооопт.