Асортимент ТМ «Ніжин» поповнився новою позицією – «Горошок зелений»

У асортименті ТМ «Ніжин» з`явилася довгоочікувана новинка «Горошок зелений» 425 мл. Ніжний, солодкий, молодий відбірний горошок ідеальний і як інгредієнт для різноманітних салатів, і як гарнір.
Горошок у консервованому вигляді зберігає свої смакові якості, корисні та поживні властивості. Не дивлячись на те, що цей смачний біб надзвичайно популярний, не всім відомо, наскільки вживання його у їжу сприяє поліпшенню здоров`я людини. Зелений горошок багатий на мікро- та мікроелементи (кальцій, магній, калій, фосфор, натрій, хлор, йод, цинк, залізо, вітаміни С, В1, В2, В6, Н, Е, А, РР). За рахунок вмісту антиоксидантів та насичених жирів, горошок допомагає зберегти молодість та красу. Більш того, горох вважається натуральним стимулятором імунітету та мозкової активності, лікарським засобом проти недокрів`я та виснаження.

Цікаво, що зелений горошок культивувався іще у Древньому Китаї та Індії. Якщо у Древньому Римі та Греції горох був переважно складовою страв бідних верств населення, то в епоху Відродження у Франції біб обов`язково був присутнім на столах в трапезних короля та представників вищого суспільства.
«Горошок зелений! ТМ «Ніжин» – якісний, натуральний, надзвичайно корисний та смачний продукт. З ним усі святкові салати будуть незмінно апетитними, а повсякденне харчування збалансованим.