ТД «Ніжин» на міжнародній виставці «Gulfood – 2016»!!!

95% продуктів харчування до країн Перської затоки імпортується, тому найбільша у регіоні спеціалізована виставка продуктів харчування та гостинності GULFOOD завжди привертає увагу багатьох покупців, перш за все з країн Ближнього Сходу, Північної Африки, Індійського субконтиненту та ін.

«Gulfood – 2016» – 21-а виставка, що проходила з 21.02.2016 по 25.02.2016 у Дубаї.

«ТД «Ніжин» на цій виставці презентував продукцію власних брендів «Ніжин» та «Севея». Експозиція компанії була розроблена у корпоративному стилі Торгового дома «Ніжин» та розміщена у павільоні з такими країнами, як США, Бельгія, Данія, Італія, Іспанія, Греція, Молдова та Японія.

Протягом виставки відвідувачі, мали можливість поспілкуватися із нашими представниками, дізнатися більше про виробництво та продегустувати нашу продукцію. Багато наших потенційних партнерів впевнилися у відмінній якості та традиційно особливому смаку української продукції, якій з кожним роком віддають свою прихильність все більше споживачів. Слоган «СПРОБУЄШЬ-ЗРОЗУМІЄШЬ!» повністю себе виправдовує. Ми пишаємось своєю продукцією, яка відповідає міжнародним стандартам якості та безпеки.

ТД «Ніжин» має на меті розширення ринків збуту, тому «Gulfood – 2016» став черговим кроком ТД «Ніжин» до налагодження зв`язків з дійсними та потенційними іноземними партнерами та до визнання нашої компанії у світі.