Новий продукт у лінійці ТМ «Ніжин» – «Кукурудза ніжна вакуумована»

Раді повідомити споживачам ТМ «Ніжин» прекрасну новину: асортимент поповнився смачною новинкою «Кукурудза ніжна» 425 мл. Ніжні, солодкі, соковиті, хрусткі і одночасно м`які зерна кукурудзи ідеально підійдуть для більшості популярних салатів. Завдяки помірній солодкості, гарному золотистому кольору та насиченому смаку консервовану кукурудзу можна вживати і як самостійну закуску. З продуктом «Кукурудза ніжна» ТМ «Ніжин» будь-яка страва буде неперевершеною!

По розповсюдженості у світі кукурудза поступається тільки рису та пшениці. Ця рослина використовується людьми для приготування їжі вже близько 9 тисячоліть. Різні сорти кукурудзи (маїса) першими почали вирощувати представники древньої зниклої цивілізації Майя. Причому сприятливий клімат Мексику дозволяв індіанцям збирати врожай 4 рази на рік. Із часом Америка відкрила усьому світу цей цінний злак. На жаль, на відміну від стародавніх майя поласувати свіжими зернами кукурудзи нам вдається тільки у літню пору. Однак тепер у нас з`явилася прекрасна альтернатива – використовувати консервовану кукурудзу ТМ «Ніжин», що зберігає смак свіжих зерен у будь-яку пору року.

Цей злак приносить неймовірну користь для організму. Сам по собі сонячно-жовтий колір красномовно говорить про вміст в кукурудзяних зернах великої кількості каротину, що позитивно впливає на стан шкіри та зір.
Відмінною особливістю кукурудзи є те, що величезний перелік вітамінів (А, С, D, Е, К, PP, В1, В2, В5, В6, В9, H) та біологічно важливих елементів (залізо, алюміній, йод, кальцій, калій, мідь, нікель, марганець, фосфор та ін.) швидко засвоюються організмом людини. Тобто, даний продукт ідеально підходить для щоденного раціону.

«Кукурудза ніжна вакуумована» ТМ «Ніжин» не містить ГМО, консервантів та барвників. Свіжість, смакові якості та надзвичайна користь кукурудзи надовго зберігаються завдяки жерстяній упаковці, виробленій за новітніми технологіями.